TR 33 Bölgesi olarak adlandırılan Afyon-Kütahya-Uşak-Denizli İllerindeki çalışanların yetkinliklerini arttırmak için düzenlenen, Simav Ticaret ve Sanayi Odası’nın da ortağı olduğu Zafer Kalkınma Ajansı’nın yürüttüğü ZAFER-İN Projesi kapsamında “ Forklift Operatörlüğü Eğitimi” Simav Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında gerçekleşti.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Simav Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Raci Hazıroğlu; “Proje kapsamında odamıza kayıtlı yaklaşık 20 üyemize 4-5 Mart 2017 tarihlerinde 2 gün süreyle Forklift Operatörlüğü eğitimlerini gerçekleştirdik. 2 günlük eğitimin sonrasında kursiyerler yapılacak olan sınava girerek başarılı olan kursiyerler Forklift Operatörlüğü Belgesini almaya hak kazanacaklardır. “ Diye belirtti.