İş dünyasına hizmet veren İŞKUR’un hizmet programlarının bilgilendirme toplantısı Simav Ticaret ve Sanayi Odasında 13.03.2017 tarihinde yapıldı.
Kütahya İŞKUR Şube Müdürü Ahmet Karaaslan tarafından kurumun görevleri, İş ve İşçi Bulma Hizmetlerine Aracılık, İşsizlik Sigortası uygulaması, Pasif İstihdam Politikaları, Yarım Çalışma Ödeneği, Aktif İşgücü Piyasası Programları, Programdan yararlanabilecek işverenler, İşbaşı Eğitim Programı-İEP, Hangi tür işyerleri İEP’ den yararlanabilir, Programa katılım koşulları, Kaç Katılımcı verileceği, Programın Uygulaması konuları hakkında bilgiler verdi.
Programa; Kütahya İş Kurumu İl Müdür V. Hüsnü Balcı, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Simav’da faaliyet gösteren bazı muhasebeciler, Simav Belediyesi İnsan Kaynakları Personelleri, Simav Ticaret ve Sanayi Odasına üye olan bazı firmalar katılmıştır.