Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Simav Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetimini ziyarette bulundu.

STSO Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, Meclis Başkanı Raci Hazıroğlu, Yönetim ve Meclis Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, STSO‘ nun hizmet kalitesinin göstergesi olan Akreditasyon Denetimi başarıyla geçerek akredite bir oda olduğunu vurgulayarak STSO’nun Simav için yaptığı ve yapacağı projelerden bahsetti. Kazcıoğlu ilk olarak Termal Yolla ilgili Uşaktan başlayıp yapılacak olan 1915 Çanakkale Köprüsüne bağlanacak. Bu yol için Uşak Valiliği, Uşak Belediyesi, Uşak Ticaret ve Sanayi Odasına ve Gediz Kaymakamlığı, Gediz Belediyesi, Gediz Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulunup onlarının da desteğini aldık ileriki günlerde Demirci, Sındırgı ve Balıkesir’in de kurumlarını ziyaret ederek onlardan da destek isteyeceklerini belirten kazcıoğlu daha sonra ilçemizin en büyük eksiklerinden olan sanayi sitesi için yaptığı calışmaları ve Simav’a doğal gaz getirilmesi için yapılan çalışmalardan bahsetti.
Kazcıoğlu daha sonra İlçemizde bağımsız huzur evlerinin yapılması için aile ve sosyal bakanlığıyla yapılan görüşmeden bahsedip ilçemizde hayırsever iş adamlarımızın apart şeklinde huzur evleri yaptıracağını söyledi.

Kazcıoğlu bütün bu faaliyetler için başta TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve sizlerinde desteklerini beklemekteyiz diyerek konuşmasını bitirdi.

Hakan Ülken, STSO’ nun lobicilik faaliyetleri dahilinde ele aldığı ilçe sorunlarını, TOBB Yönetimine aktarılarak, gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. STSO’nun yapmış olduğu çalışmalardan dolayı yönetimi tebrik eden Ülken, “her zaman yanınızdayız ve işbirliği içerisinde olacağız” dedi.

TOBB’da görevli Murat Arık’ın da eşlik ettiği toplantıda, STSO Başkanı Şeref Kazcıoğlu tarafından Hakan Ülken’e, Simav Ticaret ve Sanayi Odasının Halısını hediye edildi. Kazcıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ülken’e teşekkürlerini sundu.