TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Üyesi, Simav Ticaret ve Sanayi Odası ve Simav Sivil
Toplum Meclisi Başkanı Şeref Kazcıoğlu, son yaşanan İzmir’deki silahlı terör saldırısı
da içlerinde olmak üzere insanlığa karşı girişilen tüm terör eylemlerini şiddet ve nefretle kınadıklarını belirtti.
Simav’daki esnaf ve meslek odalarının bir arada olduğu Simav Sivil Toplum Meclisi (SSTM)adına gazetemize açıklamada bulunan Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu, İstanbul Beşiktaş, ardından Kayseri, daha sonra Rus Büyükelçisinin öldürülmesi, yılbaşı gecesi İstanbul Ortaköy katliamı ve son olarak İzmir’in en güvenlikli kurumlarından Bayraklı’daki Adliye Sarayı’na yapılan saldırıyı nefretle kınadıklarını kaydetti.
Terörü ve terörü destekleyenlere tepki gösteren Başkan Kazcıoğlu, “Terör hain yüzünü bu sefer İzmir’imizde, Bayraklı’da gösterdi. Maalesef iki şehidimiz, yaralılarımız var. Hainler bir katliam planlamış. Ancak 3 çocuk babası kahraman polisimiz Fethi Sekin’in dikkatiyle olay yerine; bomba yüklü araç, 8 roket atar, 8 el bombası, uzun namlulu silahlar ve çok sayıda mermiyle gelen caniler amaçlarına ulaşamadılar. Terör olaylarının İstanbul’u, Ankara’sı, İzmir’i yok. Her yer mücadele alanı oldu. Hepimizin dikkatli olması gerekiyor. Şu anda birlik ve beraberlik zamanı. Birbirimize daha çok kenetleneceğiz. Terörün amacı korku yaymak. Kurulan tuzağa düşmemeliyiz. İnsanlarımızı, güvenlik güçlerimizi öldürerek bizi yıldırmaya çalışıyorlar. Bunu asla başaramayacaklar. Bu ülke kolay kurulmadı. Kolay da yıkamazlar. Demokrasi, özgürlük, bağımsızlık mücadelemizi sürdüreceğiz. Şuan ayrılık değil, birlik olma zamanı. Ülkemize olan saldırıyı topyekun bertaraf edeceğiz. Bu uğurda Simav olarak üzerimize düşen ne varsa ülkemiz ve ulusumuz için her şeyi yapmaya hazırız. Milletimizin başı sağ olsun. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar, Yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.