Milliyetçi Hareket Partisi Simav Belediye Başkan Adayı Kübra TEKEL AKTULUN, İlçe Başkanı Bayram YILMAZ, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazife BEKTAŞ ve Meclis Üye Adayları odamızı ziyaret ettiler.
Odamız Meclis Başkanı Zafer DÜNDAR, Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Funda SEÇKİN, Nurullah ÖZYURT, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Metin BAYKARA, Meclis Üyesi Aydın ÇETİN, Odamız Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sibel KOYUNCUOĞLU AKTAN, Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri Sinem Seniha HAZIROĞLU DENİZ, Merve TOPAK, ve Genel Sekreter Ömer ÖZDOĞAN Milliyetçi Hareket Partisi heyetini karşıladı.
Ziyarette Şehrimizin kalkınmasına yönelik yapılması gerekenler ile ilgili fikir alışverişlerinde bulunuldu. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU 31 Mart seçimlerinin ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederek Milliyetçi Hareket Partisi heyetine başarılar diledi.
Nazik ziyaretleri için ederek Milliyetçi Hareket Partisi heyetine teşekkür ederiz.