Büyük Birlik Partisi Simav Belediye Başkan Adayı Hasan Basri İNAN, Meclis Üye Adayları Ramazan ERTÜRK, Mustafa BAŞTÜRK, Hüseyin ÜMİT, Ahmet Refik OKUMUŞ, Özer SÜLÜN ve Ferit ÇIBUK odamızı ziyaret ettiler.
Odamız Meclis Başkanı Zafer DÜNDAR, Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Funda SEÇKİN, Ercan GÖL, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Metin BAYKARA, Meclis Üyesi Aydın ÇETİN ve Genel Sekreter Ömer ÖZDOĞAN Büyük Birlik Partisi heyetini karşıladı.
Ziyarette Şehrimizin kalkınmasına yönelik yapılması gerekenler ile ilgili fikir alışverişlerinde bulunuldu. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU 31 Mart seçimlerinin ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederek Büyük Birlik Partisi heyetine başarılar diledi.
Nazik ziyaretleri için ederek Büyük Birlik Partisi heyetine teşekkür ederiz.