KSBÜ Rektörü Ahmet TEKİN, KSBÜ Rektör Yardımcısı Sezgin ZEREN, KSBÜ Özel Kalem Müdürü Hüseyin ÖZYURT, KSBÜ Yüksekokul Sekreteri Hakkı AKTÜRK ve Simav Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Özge SAKARYA ÇINKI odamızı ziyaret ettiler.

Odamız Meclis Başkanı Zafer DÜNDAR, Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Funda SEÇKİN, Ercan GÖL, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Metin BAYKARA, Meclis Üyeleri Ali ÜNLÜ, Aydın ÇETİN ve Genel Sekreter Ömer ÖZDOĞAN misafirlerimizi karşıladı. Toplantıda Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Odamız arasında yapılabilecek olan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Bu değerli ziyaret için Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Heyetine ve Özge SAKARYA ÇINKI’ya teşekkür ederiz.