AK Parti Simav Belediye Başkan Adayı Ahmet KULAT ve Ak Parti İlçe Başkanı Orhan AKBOĞA Yönetim Ekibi ile birlikte 31 Mart seçimleri doğrultusunda odamızı ziyaret ettiler.
Odamız Meclis Başkanı Zafer DÜNDAR, Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, Meclis Başkan Yardımcısı Adnan ÜSTEK, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Funda SEÇKİN, Ercan GÖL, Nurullah ÖZYURT, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Metin BAYKARA, Meclis Üyesi Aydın ÇETİN ve Genel Sekreter Ömer ÖZDOĞAN AK Parti heyetini karşıladı.

Ziyarette Şehrimizin kalkınmasına yönelik yapılması gerekenler ile ilgili fikir alışverişlerinde bulunuldu. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU 31 Mart seçimlerinin ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederek AK Parti heyetine başarılar diledi.

Nazik ziyaretleri için Adalet ve Kalkınma Partisi heyetine teşekkür ederiz.