Odamız Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki Eğitim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu başkanlığında TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Üyeleri ilk ziyaretlerini Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Eğitim Genel Müdürü Sayın Ali Karagöz ‘ü makamında ziyaret ederek başladılar. Gerçekleşen görüşmelerde Mesleki Eğitim için yapılacak projelerden bahsedildi ve fikirler üretildi. Genel Müdür Ali Karagöz ile Milli Eğitim Bakanlığı ve TOBB arasında imzalanan protokol kapsamında 128 Okulun Protokol Yönetim Kurulları (PYK) ile toplantı yapılması teklif edildi ve Sayın Ali Karagöz’de memnuniyetle kabul etti. Fikir ve önerilerin istişare edilmesinin ardından görüşme sona erdi. Misafirperverliklerinden dolayı Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Eğitim Genel Müdürü Sayın Ali Karagöz’e teşekkürlerimizi sunarız.