Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, Meclis Başkanı Zafer Dündar, Meclis Başkan Yardımcısı Fatih Koç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurullah Özyurt, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Metin Baykara ve Meclis Üyesi Aydın Çetin’den oluşan heyetle Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Erdoğan Şahin, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nafi Güral, Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi, Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı TÜGİK Genel Başkanı Erkan GÜRAL’ın makamlarında hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunulmuştur. Ev sahipliği ve misafirperverliklerinden dolayı hepsine teşekkür ederiz.