Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki Eğitim Kurulu Üyesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı ve 48. Grup Meclis Üyesi Nilay Akbaş’ın düzenlediği mesleki eğitimin sorunları ve bu sorunlara getirilecek çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki Eğitim Kurulu Başkanı, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu’ da online olarak katılım gösterdi. Eğitim çalışmalarına ilişkin raporun sunulacağı toplantıda okulların ekipman ihtiyaçları, müfredat konuları, öğrencilerin sınavlara hazırlık konusundaki çalışmaları gibi konular görüşüldü ve çözüm önerileri aranıldı. Bu değerli konu hakkında bilgi paylaşımlarının yapıldığı toplantı için  Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’na ve katılımcılara teşekkür ederiz.