30 Ağustos 2023 Çarşamba günü TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç Bey Başkanlığında toplanıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Kurullar ve Komiteler içerisinde Ülkemizin Eğitim ve Üretimine sahadan gelen bilgileri aktarıp Bakanlık düzeyinde görüş sunan ve Mesleki Eğitime yön veren, Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı gerçekleşti.

Toplantı gündemi içerisindeki konulardan biri , yeni Yönetim Kurulu oluşumu gerçekleşti.

Toplantı süresi içerisinde yapılan konuşmalar ve akabindeki seçim sonrasında yeni oluşturulan Yönetim Kurulunda,

Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şeref Kazcıoğlu  ‘Yeni Dönemin Başkanı’ olarak seçildi.

Başkan Yardımcılığına Kasım Kabak (Demirci TSO), Sözcü Handan Kümeli (Kocaeli TSO) ve Rapörtör Ender Kalkan (Akşehir TSO) olarak belirlendi.

Mesleki eğitime yapmış olduğu katkılar ve tecrübeleri için teşekkür eder, görevinde başarılar dileriz.