İl İşletme Müdürlüğü Bakım Programı kapsamında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacaktır.

Üyelerimize ilanen duyurulur.

Kesinti Yapılacak Yerler:
📆08.06.2023 PERŞEMBE
⏰09:00-12:00 Arası
📌4 Eylül mh. Kışla cd. Tevfik Fikret Cd. 4 Eylül cd. Atatürk cd. Terziler 3.sk Dar sk. Ömer Önder
sk. Mehmet Akif sk. Fatih mh Cumhuriyet cd.

⏰13:00-16:00 Arası
📌Fatih mh Yeni cami cd. Kayahan cd. Eski garaj cd. Cumhuriyet cd. Barbaros cd. Sami Berksoy cd . Karanfil sk. 2. sk. Culusoğlu Hüseyin Efendi sk. Kadir Efe sk. Gano Mehmet Efendi sk. Arpalık sk.
#oedaş

ELEKTRİK KESİNTİSİ DUYURUSU

Üyelerimize ilanen duyurulur.

Kesinti Yapılacak Yerler:
📆08.06.2023 PERŞEMBE
⏰09:00-12:00 Arası
sk. Mehmet Akif sk. Fatih mh Cumhuriyet cd.

⏰13:00-16:00 Arası
#oedaş