Şehit Emre ÜÇKAN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2022-2023 öğretim yılı mezuniyet töreni düzenledi. Törene Simav İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat İNAL, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Protokol Yürütme Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı, Protokol Yürütme Kurulu Üyeleri Zafer DÜNDAR, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekteri Ömer ÖZDOĞAN katılım sağladı. Mezun olan öğrencilere diplomalarını Simav İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat İNAL, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Protokol Yürütme Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU ve Okul Müdürü Yüksel AKIN takdim etti.

Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Protokol Yürütme Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU yaptığı konuşmada;

“Değerli mezun öğrencilerimize ileriki hayatlarında sağlık, başarı ve mutluluk dilerim” dedi.

Mezuniyet töreni devir teslim töreni ve pilav ayran ikramı ile sona erdi.