MHP Kütahya Milletvekili Ahmet ERBAŞ, Kütahya Milletvekili adayları, MHP Simav İlçe Başkanı Bayram YILMAZ ve Ak Parti Simav İlçe Başkanı Ahmet KULAT , 14 Mayıs seçimleri doğrultusunda ilçemizde sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ziyareti kapsamında odamızı da ziyaret ettiler.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, Meclis Başkan Yardımcıları Adnan ÜSTEK, Fatih KOÇ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Funda SEÇKİN, Nurullah ÖZYURT, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Metin BAYKARA, Meclis Üyesi Rifat Aydın UZUN ve Genel Sekreter Ömer ÖZDOĞAN MHP heyetini karşıladı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, 14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederek, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde MHP heyetine başarılar diledi.

Nazik ziyaretleri için Milliyetçi Hareket Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi heyetine teşekkür ederiz.