SİMAV TSO MART AYI MECLİS TOPLANTISI VE PYK TOPLANTISI YAPILDI

Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Protokol Yürütme Kurulu Başkanı ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU başkanlığında Protokol Yürütme Kurulu Üyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ŞİRİKÇİ, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Nevzat İNAL, Protokol Yürütme Kurulu Üyeleri ve Odamız Meclis Başkanı Zafer DÜNDAR, Genel Sekreter V. Ömer ÖZDOĞAN, Okul Müdürü Yüksel AKIN, Okul Müdür Başyardımcısı İlhan ÖZDEMİR, Müdür Yardımcısı Mustafa ZAFER, Meclis Üyelerimiz Funda SEÇKİN, Ercan GÖL, Nurullah ÖZYURT, Metin BAYKARA, İsmet KAZCIOĞLU, Rifat Aydın UZUN, Ali ÜNLÜ, Ufuk AVCIOĞLU, Ahmet GÖK, Tahir AKPINAR, Ahmet ÇETİNER, Aydın ÇETİN, Mustafa KARAL, Ramazan SARI ve Okul öğretmenlerinin katılımlarıyla Protokol Yürütme Kurulu Mart Ayı toplantısı okulun toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Protokol Yürütme Kurulu toplantı gündeminde yer alan 06.02.2023 tarihinde Ülkemizin Kahramanmaraş İli Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli meydana gelen deprem ile ilgili Simav Ticaret ve Sanayi Odası, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Proje Protokol Okulumuz Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yapılan çalışmalar değerlendirilerek, Proje Protokol okulumuza nakil olarak gelen ve gelecek olan öğrencilere karşı yürütülecek eğitim ve öğretim faaliyetlerinin planlanması yapıldı.

Protokol Yürütme Kurulu toplantısının ardından Odamız Mart Ayı Meclis Toplantısına geçildi. Meclis Başkanı Zafer DÜNDAR başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ŞİRİKÇİ, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Nevzat İNAL , Meclis Üyeleri Şeref KAZCIOĞLU, Funda SEÇKİN, Ercan GÖL, Nurullah ÖZYURT , Metin BAYKARA, İsmet KAZCIOĞLU, Rifat Aydın UZUN, Ali ÜNLÜ, Ufuk AVCIOĞLU, Ahmet GÖK, Tahir AKPINAR, Ahmet ÇETİNER, Aydın ÇETİN, Mustafa KARAL, Ramazan SARI ve Genel Sekreter V. Ömer ÖZDOĞAN, Okul Müdürü Yüksel AKIN, Okul Müdür Başyardımcısı İlhan ÖZDEMİR, Müdür Yardımcısı Mustafa ZAFER ve Okul Öğretmenlerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantı gündem maddelerinde yer alan maddeler tek tek görüşülerek ilgili karara bağlandı. Toplantı akabinde toplu olarak Proje Protokol okulumuz Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bölüm atölyeleri gezilerek alan şefleri tarafından bilgilendirme yapıldı.
Odamız Mart Ayı Meclis ve PYK Toplantısı, görüş ve önerilerin sunulmasının ardından iyi dilek ve temennilerle sona erdi. Misafirperverlikleri için Okul Müdürümüz Yüksel AKIN ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

404: Not Found