UŞAK HEYETİNİN SİMAV GÖLCÜK ZİYARETİ
Uşak Valisi Dr. Turan ERGÜN, Uşak İl Emniyet Müdürü Mesut GEZER, Uşak İl Jandarma Komutanı Fahri SEMİZ, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim KANDEMİR, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman ÇALIKUŞ, UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Coşkun GÜNGÖR ve Aytaç YÜCE, UTSO Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim SAÇLI, Melih AKMAN ve Kamil KARAHAN, UTSO Genel Sekreteri Caner URHAN, Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa SEZER, Uşak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Atalay SAVAŞ, Uşak Karma OSB Başkanı İbrahim KARAHALLI, Uşak Tekstil OSB Başkan Yardımcısı Fahri POLAT ilçemizde bulunan gölcük yaylasını ziyarette bulundular.
Uşak heyetini Simav Belediye Başkan Yardımcısı Fatih KALAY , Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurullah ÖZYURT ve Meclis Üyemiz (Tanıtım ve Medya Sorumlusu) Rifat Aydın UZUN karşıladı.
Uşak Valisi Dr. Turan ERGÜN , İlçemizin genel durumu hakkında bilgiler alarak istişarelerde bulundu.
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile Simav’ımıza yapılabilecek yatırımlar ve Simav Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimiz ile ticareti geliştirmek amaçlı istişarelerde bulunarak, en yakın sürede çeşitli alan ve konularda işbirliği içerisine girip Simav’ımıza katma değer katacak ve ticaret hacmini büyütecek çalışmalar yapılması hakkında mutabık kalındı.
Ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaret sona erdi. İlçemizi ziyaret eden Uşak heyetine teşekkürlerimizi sunarız.

404: Not Found