Simav Ticaret ve Sanayi Odası Aralık Ayı Olağan Meclis toplantısı Meclis Başkan Yardımcısı Adnan ÜSTEK başkanlığında , Meclis Üyeleri, Şeref KAZCIOĞLU, Funda SEÇKİN, Fatih KOÇ , Ercan GÖL, Nurullah ÖZYURT , Metin BAYKARA, Ali ÜNLÜ, Rifat Aydın UZUN, Ufuk AVCIOĞLU, Ahmet GÖK, Tahir AKPINAR, Ahmet ÇETİNER, Metin OTMAN, Aydın ÇETİN, Mustafa KARAL ve Genel Sekreter Ömer ÖZDOĞAN ’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Meclis Başkan Yardımcısı Adnan ÜSTEK yapmış olduğu açılış konuşmasında öncelikle bütçe hazırlığında emeği geçen Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri , Hesapları İnceleme Komisyonu, Genel Sekreter ve personele teşekkür ederek odamıza ve ilçemize hayırlı olmasını diledi.

2022 yılı genel değerlendirmelerinin yapıldığı ve gündem maddelerinin tek tek görüşüldüğü yılın son toplantısında, 2023 yılı tahmini gelir-gider bütçesi meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Yapılan oylama sonucunda 2023 yılı bütçesi oy birliği ile kabul edilerek, diğer gündem maddeleri de görüşülüp karara bağlandı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU konuşmasında 2023 yılı tahmini gelir-gider bütçesinin odamıza ve camiamıza hayırlı olmasını ve yeni yılın hepimize başta sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni etti.

404: Not Found