SANAYİ VE TEKNOLOJİ İŞ BİRLİĞİ KURULU TOPLANTISI
Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu TEKNOKENT gündemiyle Vali Ali ÇELİK başkanlığında bir araya geldi.
Kütahya Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu (SANTEK) 2. Dönem Toplantısı Dumlupınar Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TEKNOKENT) gündemiyle Vali Ali ÇELİK’ in başkanlığında yapılan toplantıya Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU katıldı.
Toplantıda Ticaret ve Sanayi Odaları ile Organize Sanayi Bölgelerinin TEKNOKENT ‘le İş birliği çalışmaları istişare edilerek yol haritası çıkarıldı. TEKNOKENT’ in gelişiminden dolayı tüm paydaşlara teşekkür eden Vali ÇELİK, “TEKNOKENT hepimizin ortak sorumluluğu. Üniversitemiz, Belediyemiz, Ticaret ve Sanayi Odalarımız ve OSB’ lerimizle sektörel bazda kümeleşme özelliğinden faydalanıp hep beraber sahip çıkacağımızı, TEKNOKENT’ in Kütahya için değerli vizyon olduğunu sağlıklı bir alt yapı kurulabilir ve iyi işletilirse katma değeri yüksek ürünler üreten firmaların yoğunlaştığı bir bölgeye dönüşebileceğini ” ifade etti.
Toplantı görüş ve önerilerin istişare edilmesinin ardından sona erdi.