Odamız Ekim ve Kasım ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Zafer DÜNDAR başkanlığında Meclis Başkan Yardımcısı Adnan ÜSTEK, Meclis Üyeleri Şeref KAZCIOĞLU, Funda SEÇKİN, Ercan GÖL, Nurullah ÖZYURT, Metin BAYKARA, Rifat Aydın UZUN, İsmet KAZCIOĞLU, Metin OTMAN, Ali ÜNLÜ, Tahir AKPINAR, Ahmet GÖK, Ufuk AVCIOĞLU, Ahmet ÇETİNER, Ramazan SARI, Aydın ÇETİN, Mustafa KARAL ve Genel Sekreter Ömer ÖZDOĞAN’ ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya Odamız Meclis Başkanı Zafer DÜNDAR’ın başkanlığında aziz şehitlerimizin anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunarak başlandı. Akabinde toplantı açılış konuşmasında Meclis Başkanı DÜNDAR; Yapılan seçimler sonrasında meclisimizde, meslek komitelerimizde yer almayı hak kazanan herkesi tebrik ediyorum. Tüm üyelerimize bizlere karşı gösterdikleri teveccühlerinden dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte İlçemiz ekonomisinin büyümesi için var gücümüzle çalışacağız. Yeni dönemin İlçemize hayırlara vesile olmasını diledi.

Toplantı gündeminde yer alan maddeler tek tek görüşülerek kabul edilip, meclis üyelerimize sektörel bazda görev dağılımı yapıldı.

Toplantı dilek ve temennilerin iletilmesi ile sona erdi.