Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, Meclis Başkanı Zafer DÜNDAR, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nurullah ÖZYURT ve Ercan GÖL, Meclis Başkan Yardımcısı Fatih KOÇ, Meclis Üyeleri Rifat Aydın UZUN, İsmet KAZCIOĞLU, Ali ÜNLÜ ev sahipliğinde, 2023’ e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında ilçemize gelen AK Parti MKYK Üyesi Burhan SAKALLI, İl Yönetim Kurulu Üyesi Selim TETİK, Simav Belediye Başkanı Av. Adil BİÇER, AK Parti İlçe Başkanı Ecz. Ahmet KULAT, Simav Belediye Başkan Yardımcısı Fatih KALAY, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri odamızı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Odamız olarak Simav-Sındırgı yolunun (Termal Yolun) yatırım planına alınarak bir an önce yenilenmesi ve kurulacak olan Simav-Şaphane-Pazarlar Bölgesel Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarının hızlanması ile ilgili taleplerimizi AK Parti MKYK Üyelerine aktardık.

Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.