TOBB bünyesinde Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında imzalanan “Mesleki Eğitim Merkezleri İşbirliği Protokolü Töreni” nde konuşma yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, öncelikli olarak ilçemiz ve ülke genelinde mesleki eğitim ile ilgili sorunları dile getirmiştir. Konuşmasının ardından Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER’in davetiyle Bakanlığa geçerek bire bir görüşme fırsatı bulmuştur.
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU Sayın Bakanımız Mahmut ÖZER ile görüşmesinde ise, İlçemizde yürütülen mesleki eğitim kapsamında Halil İbrahim KAZCIOĞLU Mesleki Eğitim Merkezi ve Raife KAZCOĞLU Çırak Öğrenci Yurdunu anlatmıştır. Ardından İlçemizde bulunan Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Proje Protokol Yürütme Kurulu Başkanı olarak göreve başladığından bugüne ortaya çıkan sorunları ve çözümleriyle ilgili dosyayı takdim etmiştir.
Odamız olarak ilçemizdeki mesleki eğitim alanındaki ihtiyaçları, belirsizlikleri ve mevzuatsal yetersizlikleri dile getiren Başkan KAZCIOĞLU, önümüzdeki günlerde Bakan ÖZER ’i Kütahya’ya ve Simav’a davet etti.
Misafirperverliğinden dolayı Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER’e teşekkürlerimizi sunarız.
TOBB | Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Milli Eğitim Bakanlığı-MEB

404: Not Found