TOBB Kadın Girişimciler Kurulu tarafından uygulanan “Sanayide Kadın Eli Projesi” lansmanı TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Günseli Özen, TOBB Kadın Girişimciler Üst Kurul Üyesi Fatma Aydoğdu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Kocaeli Başkanı Nurcan Babalık, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Düzce Başkanı Serap Küçük, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Bolu Başkanı Emine Yüce, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Torbalı Başkanı Gülesin Atalay, Tezmaksan AŞ. Direktörü Yalçın Paslı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Kütahya Başkanı Sema Güral Sürmeli, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Şule İri, Kütahya Ticaret Borsası Genel Sekreteri Yasemin Yol, Kütahya Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nüfide Erdurgut, İlçemiz Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, İlçemiz Belediye Başkanı Av. Adil Biçer, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Funda Seçkin, Kazcıoğlu Industrial Genel Müdürü İsmet Kazcıoğlu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Kütahya Başkan Yardımcısı Semra Tozaraydın ve Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, TOBB Kütahya İl-İlçe Oda-Borsa Akademik Danışmanı İçlem Er, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Doktor Öğretim Üyesi, Dilcu Gönül, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Akademisyeni Sultan Güçlü, Tavşanlı Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Şule Arslan Ozan, Gediz Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Umuhan Keskin ve Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Odamız Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sibel Koyuncuoğlu Aktan ve Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Basın Sorumlusu Melike Köse, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Sorumlusu Orhan Güngör, Odamız Akreditasyon Sorumlusu Munise Eksik, İsmet Kazcıoğlu Otomotiv Dış Ticaret Sorumlusu Hande Demirbaş, Halil İbrahim Kazcıoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Halil Şen ve öğretmenleri, Simav Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmenleri, Şeref Kazcıoğlu Simav Kendin Yap Atölyesi öğretmeni, Özel Şeref Koleji Spor Kulübü Antrenörü Çetin Aysu ve öğrencileri, basın mensuplarının katılımlarıyla Kazcıoğlu Industrial Solutions da gezi ile başlanarak kadın çalışanların ürettikleri ürünler incelendi.

İnceleme yapılırken üretim hakkında Kazcıoğlu Industrial Onursal Başkanı Şeref Kazcıoğlu, Genel Müdürü İsmet Kazcıoğlu ve Teknik İşler Müdürü Serhat Yaldız tarafından bilgi verildi.

Ardından Kazcıoğlu Industrial’in kadın istihdamına bakışı Genel Müdür İsmet Kazcıoğlu tarafından aktarıldı. Daha sonra Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu sanayi sektöründe kadın istihdamına yönelik çalışmalarını anlattı. İlçemiz Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü ve Belediye Başkanı Av. Adil Biçer tarafından mesleki eğitim ve kadınlara yönelik olarak İlçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktarıldı.

İlçemizde bulunan Halil İbrahim Kazcıoğlu Mesleki Eğitim Merkezi ve Raife Kazcıoğlu Çıraklık Yurdu hakkında öğretmen Munise İnan Demir tarafından, Simav Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmen Ayşegül Karaman tarafından, Şeref Kazcıoğlu Simav Kendin Yap Atölyesi öğretmen Esra Kesim tarafından, Özel Şeref Koleji Spor Kulübü Antrenör Çetin Aysu tarafından anlatılarak, öğrencilerin yaptıkları hediyeler misafirlerimize takdim edildi. Ayrıca Kazcıoğlu Industrial olarak gelen misafirlerimize hediye takdimi yapıldıktan sonra program sona ermiştir.

Simav Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde Sanayide Kadın Eli Projesi kapsamında kadın istihdamına yönelik yapılan uygulamalar için İlçemizde bulunan Erk Group Tekstil firması sahibi Ercan Göl’ün işletmesi ve Simav Belediyesi tarafından hayata geçirilen kozmetik tesisi de ziyaret edilerek yerinde incelemeler yapılmıştır.

Programımıza gelerek bizleri onure eden TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’na, diğer tüm misafirlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür eder, Sanayide Kadın Eli Projesi’nin İlçemize hayırlı olmasını dileriz.

#TOBBKGK #Kütahyakgk #Tavşanlıkgk #Gedizkgk #Simavkgk

#SanayideKadınEliProjesi