Kütahya Valisi Ali ÇELİK’in başkanlığında; Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet ALBAYRAK, Ticaret İl Müdürü İsmail Hakkı UYGUN, OSB Başkanları, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmet ÖZOTRAÇ, Kütahya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necati GÜLTEKİN, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut EFE, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat ÖZTÜRK ve iş insanları ile ilgili daire müdürlerinin katılımıyla Ekonomi Toplantısı düzenlendi.


Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU’nun katıldığı toplantıda, Kütahya’nın ekonomik durumu ile potansiyelinin değerlendirilerek; üretim, istihdam, sorunlar ve ihtiyaçlar, lojistik merkez, serbest bölge, kargo taşımacılığı konuları hakkında istişarelerde bulunuldu.


İş insanlarına Kütahya’nın ekonomisine katkılarından dolayı teşekkür eden Vali ÇELİK, Kütahya’nın kalkınması için el ve gönül birliğiyle gayret göstermeye devam edeceklerini söyledi.


İş birliği ve istişarenin önemine de değinen Vali ÇELİK, iş insanlarıyla her ay bir araya gelerek Kütahya için yapılan ve yapılması gereken çalışmaların gözden geçirileceğini kaydetti.

404: Not Found