Simav Çitgöl Kaplıcalarında bulunan bin 184 dekar alanda kurulması için uzun zamandır çalışmaları devam eden, Kütahya ekonomisi ve istihdam alanının gelişmesi için Simav Tarıma Dayalı İstisas Organize Sera Bölgesinin müteşebbis heyeti, yönetim ve denetim kurulu üyeleri Kütahya Valisi Ali Çelik başkanlığında yapılan toplantıda seçildi.

Vali Ali Çelik başkanlığında oluşturulan müteşebbis heyetine; Simav Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Simav Belediye Başkanı Av. Adil Biçer, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, Simav İlçe Özel İdaresi Müdürü Mehmet Öztürk, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halil Parlak, İl Genel Meclisi Üyeleri Kahraman Aktay, Ali Osman Ergün, Ahmet Şimşek, İbrahim Karataş, Simav Belediyesi Meclis Üyeleri Ahmet Yaman, Mehmet Yücel, Hicret Karaman Kaymak ve Orhan Akboğa seçilmiştir.

Vali Ali Çelik başkanlığındaki Yönetim Kurulunu, Simav Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Simav Belediye Başkanı Av. Adil Biçer ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu ve İl Genel Meclisi üyesi Kahraman Aktay oluşturmuştur.

Simav Tarıma Dayalı İstisas Organize Sera Bölgesi Müdürünün Göksel Ilgaz olarak belirlendiği toplantıda, Denetim Kurulunu Simav Belediye Meclis üyesi Ahmet Yaman ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halil Parlak oluşturmuş olup, Vali Ali Çelik Simav Tarıma Dayalı Organize Sera Bölgesinin Kütahya ya hayırlı olmasını temenni etmiştir.

404: Not Found