Simav Ticaret ve Sanayi Odası’nın İŞKUR ve KOSGEB ile birlikte Simav’ da düzenledi yeni iş yeri açıp kendi işini kurmak isteyenlerin katıldığı “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi “ kursunun 2017 yılı 1. Dönemi sertifikaları Simav Ticaret ve Sanayi Odası’nda Başkan Şeref Kazcıoğlu tarafından dağıtıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Kazcıoğlu; 2017 yılının birinci dönem Girişimcilik Eğitimini 18,19,24,25,26 Mart tarihleri arasında Halil İbrahim Kazcıoğlu Mesleki Eğitim Merkezinde 25 kişiyle gerçekleştirdiklerini kaydederek. Eğitimi bitiren kursiyerlere sertifikalarını teslim etmiştir.
Kazcıoğlu daha sonra katılımcılarla bir süre sohbet ederek onlara sertifikalarınızı özgeçmişinize eklemek için değil işyeri açmak için kullanmaları gerektiğini hatırlatarak Simav’ mız da iş imkanları kısıtlı, sizlerde işyerlerinizi açarak en az bir kişiye ekmek kapısı olmalı, Simav için üretip Simav ekonomisine destek olmaları gerektiğini anlatmıştır.
Başkan Kazcıoğlu, kursiyerlere iş hayatlarında karşılarını bir çok problemin ve sorunun çıkacağını ama bunların karşısında pes etmemeleri gerektiğini hatırlatarak projelerini hazırlayıp işyerlerini biran önce açmalarını istemiştir.
2017 yılında 2 dönem daha Girişimcilik Eğitimi düzenleyeceklerini aktaran Kazcıoğlu eğitime katılmak isteyenler odamıza gelerek başvurularını yapmaları gerektiğini söyleyerek açıklamalarına son vermiştir.

404: Not Found