Simav Ticaret ve Sanayi Odasının aylık olarak yapılan olağan meclis toplantısı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Meclis Başkanı H. Raci Hazıroğlu başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya Kaymakam Türker Çağatay Halim, Belediye Başkanı Süleyman Özkan, STSO Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ebru Kavuşkan, Zafer Dündar, Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Avcıoğlu. Meclis Başkan Yardımcısı Nihat Özyurt, Meclis Üyeleri Metin Otman, Hülya Sevinç Karaarslan, Nuri Yücel Ertan, Yener Çınar, Ali Sayar ve Disiplin Kurulu Başkanı İbrahim Üstünel ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Aktay katılmışlardır.
Toplantı sonrasında açıklama yapan Simav Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı H. Raci Hazıroğlu; aylık olarak yaptığımız meclis toplantımızı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ev sahipliğiyle gerçekleştirdik. Toplantımız Halk Eğitim Müdürü Halil Aktay’ın Halk Eğitim Faaliyetlerini anlatan sunumu sonrasında, yaklaşık 10 maddelik gündemin konuşulmasıyla sona erdi. Toplantı sonrasında Halk Eğitim Merkezi öğrencilerinin hazırladıkları sergi alanı gezilmiştir. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Aktay’a teşekkürlerini ileten STSO Meclisi Halk Eğitim Merkezinden ayrılmışlardır.