Türkiye odalar ve borsalar birliğine bağlı Türkiye’deki 365 oda ve borsanın bulundukları coğrafi bölgeye göre her yıl gerçekleştirdikleri toplantıların eğe bölgesi ayağı geride kaldı.
TOBB Mesleki Eğitim Kurulu üyesi ve Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak M.Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliği ve başkanlığında TOBB İkiz kulelerde gerçekleşen Ege Bölgesi İstişare toplantısına katılan Şeref Kazcıoğlu, her oda ve borsanın başkan, meclis başkanı ve genel sekreterlerinin yer aldığı toplantının 6 saat sürdüğünü kaydetti.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun toplantıda terör saldırılarına işaret ederek, Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini ve her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğu vurgusunu yaptığının belirten Kazcıoğlu, “ Sayın Başkanımız Hisarcıklıoğlu’nun toplantıdaki açıklamalarına Simav TSO olarak bizde katılıyoruz. Bizler iş dünyasının üyeleri olarak tam bir dayanışma içinde olmalıyız. Çünkü bir ve beraber olma günlerini birlikte yaşıyoruz. Dünya görüşü, fikri, zikri ne olursa olsun birlikte hareket etmeliyiz” dedi.
TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliği ve başkanlığındaki Ege Bölgesi İstişare Toplantısında; Türkiye’nin iş dünyasının oda ve borsaların faaliyetlerine ilişkin “ Bu odalar ne iş yapıyor? “ seklinde bir algının yapılan araştırma ve anketlerde yer almasının ele alındığını da kaydeden Kazcıoğlu, “ Borsalar ve Simav TSO gibi odalar Türk İş dünyası için öylesine büyük işlere, hizmetlere imza atıyor ki, bunları üyelerimize, hizmet verdiğimiz sektöre anlatmalıyız. Oda ve Borsaların isteklerini TOBB olarak Hükümete ileten, istek ve beklentilerin TBMM’de yasalaşarak yürürlüğe girmesinin temelinde TOBB’a bağlı oda ve borsalar olduğu bilinmeli. Bu nedenle Simav TSO olarak önümüzdeki günlerde üyelerimize, Halkımıza bunları anlatmanın gayretinde olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

404: Not Found