Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, 24 – 28 Nisan 2017 tarihleri arasında Almanya Hannover’ de “Hannover Messe Endüstri ve Sanayi Fuarı” na katıldı.
Fuar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Kazcıoğlu; Almanya Hannover’de düzenlenen Uluslararası Endüstri ve Sanayi Fuarı konusunda en önemli ve en kapsamlı fuarı olan Hannover Messe Endüstri ve Sanayi Fuarı’na Kazcıoğlu Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi olarak 21. Salonda J27 Standatında ürünlerimizi dünyaya sergiledik. Hannover Messe’nin açılışını, fuarın dünya ekonomisi açısından önemini vurgulamak açısından her yıl olduğu gibi bu yıl da Almanya Başbakanı Angela Merkel yaptı.
Hannover Fuar Merkezi’nde 7 ihtisas fuarına çatı teşkil edecek fuar, endüstriyel otomasyon, hidrolik-pnömatik ve akışkan gücü sistemleri, dijital fabrika, enerji, basınçlı hava ve vakum teknojileri (ComVac), endüstriyel yan sanayi, araştırma-teknoloji alanlarına odaklandı. Hannover Messe 2017 Fuarı, 24-28 Nisan’da 70 ülkeden 6 bin 500 şirketi bir araya getirmiştir.
Hannover Messe, küçük ve orta ölçekli şirketlerin yöneticilerinin yanı sıra Apple, Foxconn, Microsoft ve Volkswagen gibi küresel işletmelerin üst yöneticilerini de (CEO) ağırlamıştır.
İstanbul Ticaret Odası (İTO) bu yıl 25. defa ulusal katılım yaptığı fuarın yönetimi tarafından sertifikayla ödüllendirildi. Türk makine sanayisi paydaşları 185 firmayla fuara katılım sağlarken, makineciler başta olmak üzere çok sayıda Türk otomasyon ve endüstriyel üretim firması fuarda yerini aldı.
Türk şirketler Almanya, İtalya ve Çin’den sonra fuara en fazla katılım sağlayan ülke grubu oldu. Turkish Machinery “Making the world work” temalı reklam kampanyasıyla öne çıkarken, Türk makine sanayisinin global ölçekte bilinirliği artmıştır.
Başkan Kazcıoğlu daha sonra Kazcıoğlu Otomotiv olarak fuarda Türkiye’yi ve Simav’ı temsil etmekten gurur duyduklarını belirtmiştir.

404: Not Found