Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Simav Devlet Hastanesini ziyaret etti.
Simav Ticaret ve Sanayi Odası, Tıp Bayramı çerçevesinde Simav Devlet Hastanesi Başhekim V. Elif Ceylan’ı ziyaret etmişlerdir. Ziyarete STSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ebru Kavuşkan ve Zafer Dündar, STSO Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Avcıoğlu, STSO Disiplin Kurulu Başkanı İbrahim Üstünel ve STSO Personeli Elmas Esen Katılmışlardır.
Hastane çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Başkan Kazcıoğlu, “Sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Sağlık alanında gece gündüz her yerde, her koşulda büyük özveriyle, heyecanla görev yapan, bütün sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.
Ziyaretten memnun kalan Başhekim V. ve sağlık çalışanları ise Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu’nun her yıl bizleri unutmadan ziyaret ettiği için teşekkür ettiler.

404: Not Found