SİMAV TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ MAKTEK AVRASYA 2016 İSTANBUL FUARINDA

Simav Ticaret ve Sanayi Odası(STSO) üyelerine yönelik MAKTEK AVRASYA 2016 İSTANBUL FUARINA 15.10.2016 Tarihinde organizasyon düzenledi. Bir Otobüs (46kişi) le düzenlenen organizasyonda Türkiye’deki en büyük fuarlar arasında olan MAKTEK AVRASYA 2016 FUARI ile ilgili açıklama yapan Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU; Makine sanayisi ile imalat sanayisinin temel üretim aracı olan takım tezgâhlarının Avrasya bölgesindeki en önemli üreticileri, MAKTEK Avrasya 2016 Fuarı’nda bir araya geldi. MAKTEK Avrasya 2016 Fuarı’nda Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen 1.000’i aşkın firması ve firma temsilciliği yer aldı. Almanya, Fransa, İspanya, Çin, İngiltere, Tayvan milli katılımlarıyla beraber dünyanın en tercih edilen fuarları arasına girmiştir. Artan katılımla beraber toplam 120.000 metrekare kapalı alan kapasitesine sahip TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nin14 salonu da tam kapasiteyle kullanılacak. Fuarda, takım tezgâhları, metal – sac işleme makineleri, tutucular – kesici takımlar, kalite kontrol – ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren katılımcılar yer almıştır. İfadelerinde bulundu.