Simav Ticaret ve Sanayi Odasının (STSO) Kosgeb ve İşkurla ortaklaşa düzenlediği “Kosgep Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursu” 15 Ağustos 2016 tarihinde başladı. Halil İbrahim Kazcıoğlu Mesleki Eğitim Merkezinde devam eden kurs 10 gün sürecek. 20 Kişinin katıldığı kursu 19 Ağustos tarihinde ziyaret eden Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU; Kosgeb Uygulamalı Girişimcilik Eğitim kurslarının diğer 2 kurs paketinin ise Ekim ve Kasım aylarında yapılacağını açıkladı. Eğitimi tamamlayan kursiyerler yeni kuracakları iş yerlerinde KOSGEB’ in sunduğu 50.000 tl hibe ve 100.000 tl lik kredi desteğinden yararlanma hakkına sahip olacaklarını belirtti.Katılımcılara Kursu başarıyla tamamlayıp simava faydalı girişimciler olmalısınız diyen kazcıoğlu, Ekim ve Kasım aylarında tekrar düzenlenecek olan kursa başvuru yapmak isteyenler Simav Ticaret ve Sanayi Odasından gerekli evrakları doldurarak başvuru yapabilirler. İfadelerinde bulundu.