16 Ocak 2019 tarihinden itibaren başlaması planlanan Uşak-İstanbul uçuş seferleri için talep ve beklentilerin konu edildiği toplantı Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşti. Uşak Valisi Funda KOCABIYIK başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ, Uşak Belediye Başkanı Nurullah CAHAN, Uşak Havaalanı Müdürü Fevzi AKDENİZ, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selim KANDEMİR, Meclis Başkanı İsmail KARAMAN, Uşak İl Protokolü, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, Meclis Başkanı H. Raci HAZIROĞLU, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat ÖZTÜRK ve Uşak Sivil Toplum Platformu Üyeleri katıldılar.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selim KANDEMİR’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda KANDEMİR; ”Uçuş seferlerin tekrardan başlaması şehrin gelişmesinde önemli katkı sağlayacağını vurguladı. Eğer ildeki tüm kurum ve kuruluşlar ortak hareket ederse uçuşların sürdürülebilir olacağını söyledi.”

Toplantı da Uşak Valisi Funda KOCABIYIK ise; “Karayolu taşımacılığına göre çok daha hızlı ve güvenli olduğu bilinen hava yolu taşımacılığı artık bir lüks olmaktan çıkmış, her kesimden vatandaşımızın istifade ettiği bir ulaşım aracı haline gelmiştir. Türk Hava Yolları gibi güçlü bir şirketle çalışacağımız için şanslıyız. Biz uçuşların sürekli ve kente yarar sağlayacak şekilde olması için hep birlikte hareket etmeliyiz, uçağımıza ve havaalanımıza sahip çıkmalıyız” dedi.

Uşak Valisi Funda KOCABIYIK, katılımcılara söz vererek Uşak-İstanbul uçuşlarına  destek amaçlı yapabilecekleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.

404: Not Found