Simav Ticaret ve Sanayi Odasının (STSO) KOSGEB ve İŞKUR ile ortaklaşa düzenlediği “KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursu” Eğitimlerinin 2017 yılı için 1. Dönemi 18 Mart 2017 tarihinde Halil İbrahim Kazcıoğlu Çıraklık Eğitim Merkezinde başladı.

Girişimcilik Eğitimi Kursu hakkında açıklama yapan Simav Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Raci Hazıroğlu; İŞKUR ve KOSGEB ile birlikte Simav’da düzenlediğimiz  Girişimcilik Eğitimlerini 2017 yılında 3 dönem gerçekleştireceğiz. Bunlardan ilki 18 Mart 2017 tarihinde Halil İbrahim Kazcıoğlu Çıraklık Eğitim Merkezinde başladı. Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Kudret Armağan Hocanın gerçekleştirdiği eğitimler 18,19,24,25,26 Mart Tarihlerinde 5 gün süreyle gerçekleşecek. Eğitimi tamamlayan kursiyerler yeni kuracakları iş yerlerinde KOSGEB’ in sunduğu 50.000 tl hibe ve 100.000 tl lik kredi desteğinden yararlanma hakkına sahip olacaklarını belirtti. Hazıroğlu daha sonra Girişimcilik Eğitimlerinin 2017 yılında 2 dönem daha gerçekleşeceğini hatırlatarak Kursa başvuru yapmak isteyen adayların Simav Ticaret ve Sanayi Odasına gelerek Başvuru formunu doldurmaları gerektiğini hatırlattı.