ODAMIZ TARIMSAL VE SULAMA KOOPERATİFLERİNE

KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME PROGRAMI, IPARD DESTEKLERİ VE

MESLEKİ YETERLİLİK BELGELERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Odamız bünyesinde bulunan tarımsal ve sulama kooperatiflerinin faydalanabilmeleri için Odamız 1. Meslek Komitesi Meclis Üyeleri Adnan ÜSTEK ve Ahmet ÇETİNER’ e gelen talepler doğrultusunda Odamız Genel Sekreteri Ömer ÖZDOĞAN tarafından sunumu gerçekleştirilen Kırsal Kalkınmayı Destekleme Programı, IPARD Destekleri ve Mesleki Yeterlilik Belgeleri Bilgilendirmesi konulu toplantı yaklaşık 60 kişilik kooperatif üyelerimizin katılımı ile Simav Kaymakamlık Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı açılış konuşmasında Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, “Öncelikle Ekim ayında gerçekleşen organ seçimlerinde vermiş olduğunuz destekler için hepinize teşekkür ederim. Ancak bizler seçim sürecinde gördük ki sizlerle olan iletişimimizde eksik yönlerimiz varmış. Bu eksikliklerimizi gidermek için başta meclis üyelerimiz, yönetim kurulumuz ve personelimiz ile sıkı bir çalışma planı hazırladık. Sizlerden gelecek olan sorunları çözmek için el birliği ile çalışıp çözüme kavuşturacağız. Yine yıl içinde ön çalışmalarını başlatmış olduğumuz fuar çalışmamız olacak. Birazdan sunumu gerçekleşecek olan destekler konusunda Simav Ticaret ve Sanayi Odası olarak taleplerinize destek olacağız.” Dedi.

Başkan KAZCIOĞLU’ nun açılış konuşmasının akabinde Odamız Genel Sekreteri Ömer ÖZDOĞAN tarafından Kırsal Kalkınmayı Destekleme Programı, IPARD Destekleri ve Ormanda çalışan kişiler için zorunlu olan Mesleki Yeterlilik Belgesi  konusunda sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından konu ile sorusu olan kooperatif yetkililerin soruları cevaplandı.

404: Not Found