T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İSG Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde https://oys.dpu.edu.tr adresi üzerinden online toplam 16 saatlik ”İşveren ve İşveren Vekili Tarafından Yürütülecek İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Eğitimi” adlı program gerçekleştirilecektir.

İş sağlığı ve kanunu ile birlikte risk değerlendirme, acil durumlar, çalışanların iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri gibi çalışmalar kanunun 01.07.2012 tarihi itibariyle yürürlüğe girmesiyle zorunlu hale gelmiştir.

50 den az çalışanı olan az tehlikeli iş yerlerinde işverenlerin ”İşyerlerinde İşveren veya İşveren Vekili Tarafından Yürütülecek İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerine İlişkin Yönetmelik” uyarınca alınacak eğitim ve sonrasında yapılacak sınavda başarılı olanlar bu yükümlülüğü üstlenebileceklerdir.

NOT: Çalışanların işe giriş ve periyodik sağlık muayeneleri ve tetkikleri kapsamaz. 50 den az ve tehlikeli iş yerlerinde bu hizmetler 6331 sayılı kanunun 15. Maddesi gereğince sağlık hizmet sunucuları veya aile hekimleri tarafından alınabilir.

Eğitim tarihi başvurulara göre belirlenecektir.

Eğitim adresi

https://oys.dpu.edu.tr

Sınav Tarihi ve Adresi

🔗23.01.2022

🔗hptt://disgum.dpu.edu.tr

404: Not Found