İyi Parti Simav Belediye Başkanı Adayı Metin Karakuyu ve Heyeti Şaban ÖRS, Halil İbrahim KAZCIOĞLU, Zeki SERT, Ercan ÇALIŞKAN, Ali KARATEKİN,  Necati URAL, Barış ÖZYURT, Veli EYOL, Necdet KIRATLI Odamızı ziyarette bulundular. Ziyarete gelen heyeti Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, Meclis Başkanı Hüseyin Raci HAZIROĞLU, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Dündar, Yönetim Kurulu Sayman Üye İbrahim ÜSTÜNEL, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ali ERBEK, Meclis Üyeleri Metin OTMAN ve Hasan DÜNDAR, Genel Sekreter Ömer ÖZDOĞAN karşıladılar.

İyi Parti Simav Belediye Başkanı Adayı Metin Karakuyu seçim sürecinden ve yapacak oldukları projelerinden bahsetti. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU kısa bir brifing vererek ziyaret sona erdi.