Sayın Üyelerimiz,

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi  ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri Simav Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) nda 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Seçimlere ilişkin;

• TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeliği başvuru formu,
  • TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu üyeliği başvuru formu,
  • TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin Kuruluş, Çalışma Usul ve Esasları,
  • TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin Kuruluş, Çalışma Usul ve Esasları,
  • TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esaslar,
  • TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esasları’na

http://www.tobbgirisimcilik.org.tr adresinden erişim sağlanabilmektedir.

Seçmen listesine girecek Kurul üye kayıtlarının gerçekleşebilmesi için; İl Kadın Girişimciler Kurul üyeliği adayının ve İl Genç Girişimciler Kurul üyeliği adayının http://www.tobbgirisimcilik.org.tr  adresinde bulunan başvuru formunu eksiksiz olarak doldurarak Odamız Yönetim Kurulu onayına müteakip olacak şekilde 18 Ocak 2019 Cuma günü saat:17.00’e kadar teslim etmelidir. (Bu tarih ve saatten sonra getirilen dosyalar kabul edilmeyecektir)

Odamız Meclis Üye sayısı 19 kişiden oluşması sebebi ile Odamız İl Kadın Girişimciler Kurulunda 19 kişi ile temsil edecektir.

İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi kontenjan dağılımı ve seçmen listeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamıza bildirilecek olup, daha sonra duyurusu yapılacaktır.

Seçmen listeleri ile seçim tarihi yeri ve saati 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren Oda Hizmet Binamız duyuru panosu ve internet sayfasında duyurulacaktır.

İcra Komitesi üyeliği adaylık başvuruları 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte en geç 18 Şubat 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar (17.00) Odamıza yapmak zorundadır.

Başvurusunu tamamlamış icra komitesi üyeliği adaylarının yer aldığı liste, 22 Şubat 2019 Cuma günü mesai başlangıç saatinden (08.00) itibaren Oda ilan panosundan duyurulacaktır.

İl Genç Girişimciler Kuruluna üye olacak Genç Girişimcilerin, Odamıza ve Ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Simav Ticaret ve Sanayi Odası