TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Bursa Sac İşleme Teknolojileri Fuarı 10. Sac, Boru, Profil İşleme Teknolojileri ve Yann Sanayileri Fuarı, Bursa Metal İşleme Teknojileri Fuarı 17. Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Donanımları, Yan Sanayileri,El Aletleri, Hidrolik ve Pnomatik Fuarı Otomasyon Fuarı  2018, Bursa 16. Uluslararsı Elektrik, Elektronik ve Makine Otomasyonu Fuarı Kaynak Teknolojileri Fuarı, Kaynak, Kesme ve Birleştirme Teknolojileri Fuarı’na 1 Aralık 2018 Cumartesi günü gidilecektir. Katılmak isteyen üyelerimizin en geç 28 Kasım 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Simav Ticaret ve Sanayi Odası’na müracaat etmeleri gerekmektedir. Tüm üyelerimize duyrulur.

SİMAV TİCARET VE SANAYİ ODASI