10.10.2018 tarihinde gerçekleşen Akreditasyon Belge Yenileme Denetime Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer DÜNDAR, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Funda SEÇKİN, Meclis Üyesi Hasan DÜNDAR, Genel Sekreter V. Ömer ÖZDOĞAN, Muhasebe Memuru Elmas ESEN ve Akreditasyon Sorumlusu Munise EKSİK hazır bulundular.

Yapılan denetim sonucunda, Simav Ticaret ve Sanayi Odası, Akreditasyon gerekliliklerini karşıladığı görülerek denetimden başarıyla geçti ve akredite oda sertifikasını yenilemeye hak kazandı.

Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi kapsamında odamız 12. Dönemde akredite oda olmuş ve üyelerine daha da kaliteli hizmet anlayışı ile hizmet vermeyi hedefleyerek gerçekleştirmiştir. Başarı ile geçen denetimimiz adına emeği geçen herkese teşekkür ediyor, odamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.