Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103.yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin unutulmaz hatırası olmak bakımından insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. Büyük bir imanın, muazzam bir azmin ve sarsılmaz bir kararlılığın timsali olan bu zaferi her yıl büyük bir gururla anıyoruz, Türk milletinin hangi şart altında olursa olsun, hürriyet ve istiklali için neler yapabileceğini en açık bir şekilde göstermiştir.  Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, vatanı canından aziz bilen tüm şehitlerimiz, ebediyete intikal eden gazilerimiz ile fedakâr milletimizin nice adsız kahramanlarını minnet, saygı ve şükranla anarken, hayatta olan kahraman gazilerimize, şehitlerimizin ve gazilerimizin kıymetli aile bireylerine şükranlarımı sunuyorum.”