Simav Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), bazı destek ve hibelerden yararlanarak yeni iş kurmak isteyenlerde aranan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi için mülakatları gerçekleştirdi.
Konuyla ilgili bilgiler veren Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, kısa adı KOSGEB olan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Kütahya Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile yine kısa adı İŞKUR olan İşkur Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenecek Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Kursu için STSO’ya başvuruda bulunanların arasından mülakatla 25 kursiyerin belirlendiğini belirtti.
STSO hizmet binasında İşkur Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü personelleri tarafından yapılan mülakatlar tamamlandığını. Kursun 12 Haziran 2017 Pazartesi başlayacağını kaydetti.
Kazcıoğlu 5 gün süreli olarak Simav Halil İbrahim Kazcıoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Salonunda verilecek kursların 12,13,14,15,16 Haziran tarihlerinde sabah 09.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirileceğine dikkat çekti. 05 Eylül 2017 tarihinde bir girişimcilik eğitimi daha düzenleyeceklerini aktaran Başkan Kazcıoğlu; başvuru yapmak isteyenlerin odamıza gelerek Başvuru Formunu doldurmaları gerektiğini hatırlatmıştır.