10-20 Şubat 2017 tarihleri arasında başvuruları yapılan KOSGEB Sıfır Faizli Krediler için evrak tamamlama süreci devam ediyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu; 2KOSGEB’ in 50.000 tl ye kadar verdiği ilk yıl geri ödemesiz ve 3 ( üç ) yılda eşit taksitler halinde sıfır faizli olarak ödeyebileceklerdir. Kredi başvurusu KOSGEB tarafından onaylanan kişi ve firmalar için en sıkıntılı süreçlerden birisi evrak tamamlama sürecidir. Bununla ilgili olarak Kütahya KOSGEB İl Müdürlüğü ile ikili ilişkilerimiz iyi olduğu için KOSGEB Yetkililerini odamıza gelmeleri sağlanmıştır. Odamıza gelen 3 (üç ) tane KOSGEB personeline masa tahsis edilip bir gün boyunca üyelerimizin ve esnaflarımızın eksikliklerini tamamlamaya yardımcı olmuşlardır. Yaklaşık 100 (Yüz ) kişinin eksiklerini tamamlayarak başvurularını kabul edip beraberlerinde Kütahya’ya götürmüşlerdir” diye belirtti. Kazcıoğlu daha sonra KOSGEB Yetkililerine teşekkür etmiştir.