Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
Kazcıoğlu, mesajında Regaip Kandil’inin tüm İslam alemine ve insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.
Rahmet ve merhamet kapılarının açıldığı, manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı bir kandil gününe daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kazcıoğlu, şunları kaydetti:
“Üç ayların müjdeleyicisi olan Regaip Kandili, herhangi bir şeyi istemek, arzu duymak, meyletmek, bu emeller doğrultusunda çaba sarf etmek demektir. Manevi dünyamızda kandiller, bayramlar bizim müstesna günlerimizdir. Bu özel günler bizlere manevi duygularımızı daha fazla yaşama imkanı vermektedir. Bu müstesna günlerin dostluğun, kardeşliğin, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın ve paylaşmanın perçinlenmesine vesile olması en büyük arzumuz. İslam Alemi için son derece büyük önem arz eden ve tüm Müslümanların adeta iple çektiği rahmet, mağfiret ve bereket dolu üç aylara girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yüce Rabbimizden, manevi gücü yüksek bu mübarek ayların dünyanın dört bir yanında zulme maruz kalan kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını ve bugün ve gecelerin en iyi şekilde değerlendirilerek, her zaman ihtiyaç duyduğumuz, sevginin tüm insanlar arasında yayılması dileğiyle, ülkemizin ve bütün İslam Alemi’nin üç aylarını ve Regaip Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.