Kütahya ili ve ilçeleri oda ve borsa müşterek toplantısı Tavşanlı TSO ev sahipliğinde Yoncalı Gülümser Hatun Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya, Simav Ticaret ve Sanayi Odası(STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği mevzuatı çerçevesinde genel istişarede bulunulduğu, Oda Borsaların üyelerin sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu Kütahya İli Ticaret ve Sanayi Odaları ve Ticaret Borsası Müşterek toplantısına, Vali Sayın Ahmet Hamdi Nayir, Vali Yardımcısı Yüksel Kara, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral,Kütahya TBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati GÜLTEKİN, Tavşanlı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe, Gediz TSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Naci Cebecioğlu, , Oda Borsa Yönetim ve Meclis üyeleri ile STK’lar katıldı.